ETUSIVU    ESITTELY    TALLIKIERROS    VINTTI    TOIMISTO    SÄHKÖPOSTI

Esittelykierros tilalle

Kaylee Stables on paikka hevosharrastukselle sen jokaisessa muodossa. Kauniissa järvimaisemissa ei voi kuin rentoutua ja nauttia olostaan. Omistajan talo on peruskorjattu vastaamaan nykyajan tarpeita ja terassilta on suora näköyhteys ratsastuskentälle sekä tallirakennukselle.

Tallirakennus on kahteen osaan jaettu, toinen puoli on pyhitetty täysin oreille ja toinen tammoille. Jokaiselle hevoselle on oma lukollinen ja nimetty kaappi sekä kaksi satulapaikkaa. Lisätilan tarpeen tullessa myös vintillä on muutamia varustekaappeja. Toinen pihatto on lämmitetty ja siihen on rakennettu ns yhden hevosen talli ja se on pääasiassa varsoville tammoille. Tallin sosiaalitiloissa on pienen keittiön lisäksi tupapöytä, pehmeä sohva, tv, toimistopöytä sekä hyllykaupalla kirjallisuutta. Metsän laidalle, tallin kupeeseen, on rakennettu pieni mökki, jonka alakerrassa on nukkumapaikat kahdeksalle, pieni keittiösyvennys sekä yläkerrassa wc- ja suihkutilat.

Ratsastuspuitteet ovat hyvät, muunmuassa vastavalmistuneen maneesin ansiosta. Kenttä on hyväpohjainen ja ratsastus onnistuu siinä tarvittaessa vuoden ympäri. Lähimaastoissa pääsee kulkemaan kilometrien pituisia maastoreittejä niin metsissä, rannassa kuin aukeallakin. Laitumet sijaitsevat pienen metsäkaistaleen takana ja niiden lähistölle on rakennettu kuuden esteen maastorata vaihtelevin estekorkeuksin. Leveillä hiekkateillä pääsee myös ajamaan vaihtelevalla menestyksellä, sillä paikotellen hiekkatie on kupruuntunut ja täynnä nimismiehenkiharaa.

Ketkä tilaa pyörittävät?

Tallin rutiinit


VIRTUAALITALLI -- A SIM-GAME STABLE
Koristekuvien © Juulia, sabina, Gal Ildiko & Benny de Ruiter
Pohjapiirrokset © sabina