ETUSIVU    ESITTELY    TALLIKIERROS    VINTTI    TOIMISTO    SÄHKÖPOSTI

Tervetuloa

KS on alkujaan saksalainen siittola, jota pyörittivät vuosikymmenten ajan vanhempani. Kun tila muutamia vuosia sitten periytyi minulle, en halunnut enää muuttaa Suomesta takaisin kotimaahani ja mietin pitkään miten asiat hoitaisin. Aloin katselemaan myytäviä maatiloja hieman tarkemmin ja löysinkin hyvän paikan virtuaalisesta Etelä-Karjalasta, kauniin Kinkjärven rannalta. Tilalla oli valmiina peruskorjattu päärakennus ja vanha talli, joten kohtuullisella työllä paikasta saatiin sellainen kuin olin sen kuvitellutkin olevan.

Hevosten matka Saksasta alkoi samana päivänä kun saimme viimeisen naulan lyötyä tarhan lankkuun eikä aikaakaan kun koko katras oli kotiutumassa uuteen paikkaan. Tallin toimintamuotona on puoliveristen kasvatus ja näitä meiltä löytyykin useampia. Järjestämme myös kohtalaisen paljon kilpailuja, painottaen KRJ'n ja ERJ'n alaisiin, sekä valmennuksia. Näitä pääset katsomaan toimistosta.

Tutustu ja ihastu, tai vihastu.
Tallin omistajat, sabina (VRL-11250) ja Sanchez (VRL-10533)

»» Tutustumisen arvoisia
» Navelina Sporthorses
» Takkura
» Jadessa Warmbloods
» Ravenhook Stables
» Ionic
» Harley Stud
» Bairdon
» Yamera
» Underground
» Päivitetty: 18.04.2013
- Kaylee on ollut jo muutaman kuukauden hiljaisemmalla vaihteella ja näillä näkymin tulee jatkamaan samaan tapaan määrittelemättömän ajan. Yksi syy tähän on omistajien innostuksen kerääminen, jotta Kayleeta jaksetaan taas pyörittää.

» Yhteistyössä Doomsdayn kanssa
» Vieraskirja, sähköposti
» Talli on perustettu elokuussa 2011 nimellä Rosenheim

Ulkoasun on suunnitellut ja toteuttanut Viivuska
Ulkoasun kuvat © Roshoeve & Holme Trakehners
Kaikki tekstit © Kaylee Stables, ellei toisin mainita

VIRTUAALITALLI -- A SIM-GAME STABLE