ETUSIVU    ESITTELY    TALLIKIERROS    VINTTI    TOIMISTO    SÄHKÖPOSTI


Sabina on 29-vuotias, Saksasta kotoisin oleva nainen. Hän omistaa tallin tilukset yhdessä miehensä Nikon kanssa ja he hoitivatkin tallin asiat pitkään kahdestaan. Hevosmäärän kuitenkin lisäännyttyä huomattavasti, oli vihdoin aika hankkia muutama apukäsi ja niin Saija päätyi huolehtimaan tallin juoksevista asioista yhdessä naisen kanssa. Sabina on pistetty hevosen selkään jo nuorena, hänen vanhempansa kun ovat kummatkin kilpailleet kansallisella tasolla sekä vetäneet suurta kilpatallia. Klassinen kouluratsastus on lähellä naisen sydäntä ja valmennuksissaan hän myös painottaa siihen.
Niko on 37-vuotias ja pitkän hevosuran tehnyt mies. Niko muutti Sabinan mukana Suomeen ja on toiminut naisen tukena sekä turvana vaikeissa paikoissa, joita on tallinpidon kanssa tullut nähtyä paljonkin. Niko toimittaa tallin kengittäjän virkaa ja huolehtii hevosten ruokinnat sekä kuljetukset tunnollisesti. Hän on myös hyvin tarkka hevosten käsittelystä ja huomautuksen saa heti, jos jokin menee huonosti. Miehen omien sanojen mukaan kilpailut on nyt nähty ja hän haluaa keskittyä aivan muihin asioihin. Niko tekee osa-aikaisesti töitä myös kaupungissa.
Sanchez päätyi Kaylee Stablesin toiseksi omistajaksi huomattuaan lehdessä olleen ilmoituksen. Pikainen soitto Sabinalle ja asiat olivatkin nopeasti järjestyksessä. Hän sai tutustua saksalaistyyliseen kilpatalliin ja sen hevosiin, ja löysi omat suojattinsa hetkessä. Sanchez on 22-vuotias rempseä naisenalku, jonka kanssa juttua varmasti riittää. Hän on touhunnut hevosten parissa siitä lähtien, kun osasi sanoa sanan "heppa". Naisen ehdoton suosikki on esteratsastus sen tuoman adrenaliinin takia. Hän kilpaileekin lajissa ahkerasti, mutta kyllä Sanchez on kunnostaunut myös koulupuolella.
Kuvat ja henkilökuvaukset eivät liity toisiinsa millään tavalla

VIRTUAALITALLI -- A SIM-GAME STABLE